Galeria de Arta

arta pentru tine

  7.02.2008

Vreau să fiu supererou

“Eu vreau să fiu supererou” este ceea ce are de spus Atelier 35, începând cu 8 februarie 2008, ora 18:00, prin expoziţia semnată Andrei Berindan, ce cuprinde pictură, fotografie şi obiect.

Vreau să fiu supererou

Tânărul artist Andrei Berindan, surprinde, după cum el însuşi spune, “o serie de portrete ale unor oameni obişnuiţi să se confrunte cu diverse probleme ale vieţii şi din această cauză există, în fiecare expresie, o dorinţă de a deveni un supererou, iar acolo unde nu e posibil, măcar o tendinţă spre acest ideal”.

Eroii din lucrările lui Andrei Berindan sunt oameni obişnuiţi, generaţia aflată pe punctul de a învinge şi de a eşua, mereu pândiţi de aspiraţia de a fi supereroi. Fiecare poartă tricoul albastru, aluzie la costumaţia lui Superman.

Vreau să fiu supererou

Aflat la prima sa expoziţie personală, Andrei Berindan este un supererou artist, absolvent al Universităţii de Nord Baia Mare, Facultatea de Litere, Secţia Pictură, în prezent student în ultimul an al programului de masterat de pictură în cadrul Facultăţii de Arte, Bucureşti, în clasa profesorului Marin Gherasim.

Expoziţia este deschisă la Atelier 35, în Str. Şelari, nr. 13, Bucureşti, în perioada 8-26 februarie 2008, de marţi până duminică, între orele 13:00–21:00.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com