Galeria de Arta

arta pentru tine

  29.02.2012

Update 012

Miercuri, 29 februarie 2012, de la ora 19:00, la Atelier 030202 (Sala Nouă a Teatrului de Comedie, str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti) are loc vernisajul expoziţiei “Update 012″, semnată de Adrian Sandu. Invitat special este Augustin Pop - Jazz Vibes.

Adrian Sandu

Dan Mircea Cipariu explică: “Suntem tot mai mult sub dictatura vizualului, cu oglinzile ei seducătoare ca nişte planete ce pot aduce şi frumosul, şi urâtul, şi lumina, şi întunericul. O lume în devălmăşie care caută să găsească Particula lui Dumnezeu pentru a transforma ştiinţa într-un eveniment escatologic şi chiar într-o ultimă religie. Această lume a numerelor mari şi a consumului nelimitat este pusă sub lupă de o mână sigură de desenator al improvizaţiei, de creator care ştie că totul se actualizează până la punctul zero al informaţiei şi al trăirii. Adrian Sandu îşi alege tehnici care reprezintă cel mai mult conceptul de update: colajul, insertul, discursul vizual tranzitiv. El are intuiţia să vadă lumea într-o perpetuă actualizare, dependentă de mijloacele pe care le foloseşte şi care, în cele din urmă, provoacă dictaturi materiale şi sociale, dar şi maladii ale spiritului. Universul său urban devine o matrice a actualizării omului, cu cifre sau informaţii, cu dezvoltări ce conduc la degradarea umanităţii. E un univers hedonist, în linii naive eliberate de canon şi constrângeri, cu tuşe pregnante, expresioniste, o ţesătură a haosului din Interior care are conştiinţa fragilităţii şi a neputinţei de a opri Actualizarea!
Expoziţia lui Adrian Sandu, UPDATE 012, este un eveniment artistic despre mărirea şi decăderea omenescului în zodia Actualizării!”

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com