Galeria de Arta

arta pentru tine

  10.06.2013

Trăiește sănătos!

Romfilatelia continuă promovarea unui stil de viață armonios și introduce în circulație emisiunea “Trăiește sănătos!”, adăugând la tematica inițiată în anul 2012 o nouă serie de mărci poștale. Imaginile acestora ilustrează sugestiv resursele naturale care ar trebui să stea la baza unei alimentații sănătoase, cum ar fi: mierea, nucile, alunele, fructele de pădure (zmeura, afinele și murele) și scorțișoara. Aceste alimente sunt prezențe esențiale pentru sănătate și buna funcționare a organismului, întrucât asociază la proprietățile nutritive de excepție, proprietăți terapeutice cunoscute și folosite benefic de medicina tradițională. Începând din 7 iunie 2013, emisiunea de mărci poştale poate fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Trăiește sănătos!

Emisiunea de mărci poștale este alcătuită din patru timbre, cu valorile nominale de 1 leu, 1,40 lei, 6 lei și respectiv 8,10 lei, un plic prima zi, un plic de corespondență format DL și o carte poștală semiilustrată. Ca forme de machetare, au fost folosite colița dantelată, coala de 28 de timbre și minicoala de 8 timbre + 1 vinietă.

Îndemnul transmis de mărcile poștale este accentuat și prin albumulul filatelic special, realizat în tiraj limitat de 400 de exemplare și echipat cu colița dantelată cu cele 4 timbre ale emisiunii, având elemente grafice în folio aur și un plic „prima zi” cu ștampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com