Galeria de Arta

arta pentru tine

  6.05.2010

Grădina de Vară

Începând de joi, 6 mai 2010, sunteţi aşteptaţi în Parcul Herăstrău pentru cel mai înflorit şi înfloritor eveniment al anului! Prilej de încântare pentru suflet şi răsfăţ pentru simţuri, moft-necesar-anticriză, expoziţia Grădina de Vară revine în Herăstrău. În fiecare zi între 6-9 ale lunii Florar, de la prânz (12.00) la ceasurile serii (20.00), cu intrarea liberă.

Grădina de Vară


Cu o floare nu se face primăvară… dar o mie adunate construiesc cu siguranţă un oraş mai frumos. Parcul Herăstrău va fi, începând de mâine până duminică, gazda celui mai colorat eveniment al primăverii. Expoziţie de tradiţie şi bună-dispoziţie, Grădina de Vară va prezenta pasionaţilor de grădinărit şi amatorilor de frumos toate lucrurile cu dichis care fac dintr-o grădină şi o casă un “acasă”: flori, seminţe de flori şi material săditor, îngrăşăminte, gazon, maşini şi aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru grădinărit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru grădină, parasolare, corpuri de iluminat şi servicii profesionale de decorare a grădinii. Multe din ele unicat, sau la preţuri mai îmbietoare decât de obicei, special alese numai pentru această ocazie.

La Gradina de Vară vă invităm să gustaţi din dulceaţa unui trai care merită savurat. Promenada la cumpărat de flori, suveniruri şi atenţii, pitici de grădină coloraţi, cu pauze de admirat chioşcuri şi împărţit timpul cu porumbeii… Toate astea în cea mai potrivită perioadă a anului pentru primenit şi sădit grădinile şi… sufletele.

Peste 5000 de cumpărători şi specialişti în domeniu vizitează anual expoziţia Grădina de Vară, un eveniment organizat de Events, aflată anul acesta la cea de-a noua ediţie.

Grădina de Vară

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Stiri, Gradini
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com