Galeria de Arta

arta pentru tine

  6.05.2008

Colophon

Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia găzduieşte începând din 6 mai 2008 o expoziţie de excepţie, avându-i ca autori pe Sorin Ilfoveanu şi câţiva din foştii sau actualii săi studenţi şi discipoli: Alexandru Rădvan, Simona Vilău, Elena Andrei, Adrian Popescu. Expoziţia de pictură şi desen, intitulată “Colophon”, va fi vernisată de criticul de artă Aurelia Mocanu, în prezenţa maestrului şi a tinerilor săi ucenici.

Publicul veneţian va avea ocazia să admire stilul inconfundabil al unuia dintre cei importanţi artişti plastici români contemporani, reprezentat prin opere din ciclul “Saturnaliilor”, şi să cunoască câteva din tendinţele artei tinere din România.

Una dintre expozante, Simona Vilău, participă în aceste zile, alături de Mihail Coşuleţu, la Bienala de Artă de la Caserta, unde România participă pentru prima dată, graţie demersurilor Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia şi a sprijinului financiar al Institutului Cultural Român.

Expoziţia “Colophon” va fi deschisă publicului atât în spaţiile de la etajul I, cât şi în Noua Galerie a Institutului Român de la Veneţia, până pe 17 mai.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com