Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.04.2013

Ziua Pământului 2013

Cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei Pământ, sărbătorită pe 22 aprilie, Romfilatelia se alătură acțiunilor desfășurate de organizațiile și instituțiile mondiale pentru a conștientiza importanța protejării mediului înconjurător și introduce în circulație o emisiune de timbre poștale intitulată “Ziua Pământului 2013″. Începând cu ziua de luni, 22 aprilie 2013, emisiunea de mărci poştale pote fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

minicoala de 8 timbre.jpg

Emisiunea filatelică este alcătuită dintr-un timbru poștal cu valoarea nominală de 5,00 lei și un plic prima zi, iar ca forme de machetare au fost realizate coli de 28 de timbre și minicoli de 8 timbre + 1 vinietă.

Instituită în 2009 de către Organizația Națiunilor Unite, ziua de 22 aprilie a devenit sărbătoarea oficială a planetei și expresia comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde. În acest sens, au loc anual, la nivel mondial, numeroase campanii de sensibilizare a oamenilor, acțiuni de curățenie, concursuri și dezbateri pe teme ecologice, precum și numeroase expoziții dedicate frumuseților naturale ale Pământului.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com