Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.02.2011

Vernisaj la Hotel Iaki

Promotor al artei şi culturii, Hotel Iaki din Mamaia îi invită pe toţi cei interesaţi la o serie de evenimente cultural-artistice ce au loc în perioada ianuarie-aprilie 2011. Astfel, în data de 18 februarie 2011, începând cu ora 19:00, Iaki organizează un vernisaj la care vor fi expuse operele pictorului Ion Nedelcu şi ale pictoriţei Andra Ponomarenco. Compozitorul şi muzicologul Liviu Gabriel Prossi este cel care susţine deschiderea vernisajului.

Seria evenimentelor cultural-artistice va continua cu piese de teatru, show-uri de chitară clasică şi prezentări de coafuri de epocă.

Absolvent al Institutului de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu”, pictorul Ion Nedelcu şi-a expus operele în peste 20 de expoziţii de pictură din România şi din străinătate. Printre creaţiile artistului expuse în incinta Hotelului Iaki, se numără picturi precum: “Cai apocaliptici”, “Copac bătrân”, “Lupta de cocoşi”.

Pictoriţa Andra Ponomarenco îşi face instruirea artistică în ateliere de prestigiu, împreună cu artişti de seamă din ţară, unde se remarcă prin personalitate, forţă coloristică şi îndrăzneală compoziţională.

Andra Ponomarenco se bucură şi de aprecierea lui Răzvan Ciobanu, celebrul designer folosind lucrările artistei în numeroasele proiecte de design interior.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Pictura, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com