Galeria de Arta

arta pentru tine

  9.10.2009

Utopia

Librăria Cărtureşti din Cluj organizează vineri, 9 octombrie 2009, de la ora 19:00, vernisajul expoziţiei de fotografie a Ramonei Gliga, printr-un performance muzical marca Rapala (dj set). Este un eveniment care-şi propune să creeze un dialog între două genuri artistice, mizând pe faptul că acestea se pot pune reciproc în valoare. Ulterior, expoziţia poate fi vizitată pînă în data de 5 noiembrie 2009.

utopia

Ramona Gliga declară: “Practica mea artistică este influenţată de transformările pe care le văd şi le simt în mediuI natural şi de consecinţele pe care aceste schimbări de habitat le au asupra omului. Arta contemporană exprimă momentul prezent, crează în relaţie cu necesitatile acestuia. În acest mod înteleg rolul artistului şi propriul meu demers – de a trezi şi a motiva conştiinţa individuală şi responsabiliatea interpersonală. Lucrările mele oferă o interpretare, o oglindire a realităţii actuale.”

Rapala este un dj ambiguu – deloc surprinzător având în vedere că şi-a luat numele de la o firmă care produce năluci. E-nvăluit într-un norişor muzical în care se-amestecă “arome de hip-hop, nu-funk, brokenbeat, nu-jazz, bigbeat sau drum and bass”. Se amestecă “la modul coerent”. Seturile lui reuşesc să destindă, să relaxeze, să binedispună. Îţi oferă ceva, te iau de undeva şi te duc în altă parte.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com