Galeria de Arta

arta pentru tine

  9.11.2010

Tainele creării bijuteriilor

Începând cu 13 noiembrie 2010, timp de două weekenduri, puteţi participa la workshop-ul Smart Bijou, unde puteţi învăţa tainele realizării bijuteriilor. Atelierele, organizate de Edora, durează de la 09:30 la 16:00. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

bijuterii

Participarea la workshop nu necesită niciun fel de experienţă în domeniu. Se vor învăţa cele mai importante tehnici de confecţionare a bijuteriilor handemade:
- Wire Wrapping – Confecţionarea bijuteriilor cu sârmă, fire, pietre semipreţioase şi mărgele
- Fimo Modelling Polymer Clay – Confecţionare cu clei polimeric
- Seed Beads – mărgeluţe de nisip
- Metode de alegere a celor mai bune materiale, modalităţi îmbinare ale materialelor şi culorilor, ponturi şi trucuri de lucru eficient.

Materialele cu care vei lucra sunt incluse în preţ. Este nevoie doar cu un pix şi o hârtie, pentru a lua notiţe. Toate bijuteriile create, precum şi materialele pentru completarea seturilor rămân la cursant. La fel şi materialele pentru tema de casă. Nu în ultimul rând, cursanţii beneficiază de cupoane de reducere în magazinele partenere de accesorii şi o diplomă de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul şi gustarea din pauza de prânz sunt asigurate.

Cei care s-au hotărât să desluşească tainele realizării de bijuterii, se pot înscrie direct pe site-ul www.smart-bijou.com sau la telefon 0213200011, 0723737752.

bijuterii

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Stiri, Arte minore
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com