Galeria de Arta

arta pentru tine

  5.05.2010

Tabără de creaţie – Pictură peisaj, Muntele Băişorii

Pentru cei care îşi doresc să urce la munte pentru pictură şi să înţeleagă muntele prin pictură, Asociaţia A.E.R. organizează o tabără de pictură în staţiunea Muntele Băişorii, în perioada 1–7 august 2010, cu plecare din oraşul Cluj Napoca.

Taxa de înscriere este în valoare de 1000 lei pentru participanţii din România. Taxa include cursul de pictură, cheltuielile de organizare, cheltuieli cu materiale de lucru, cheltuielile de cazare şi masă, precum şi transportul pe ruta Cluj – Muntele Băişorii şi retur, la sosire şi plecare din tabără. Cazarea şi masa se asigură în meniu complet, în condiţii de pensiune turistică, şi este inclusă şi cina festivă.

Fiecare participant va avea la dispoziţie un şevalet de teren, un scăunel de teren, un set minim de pensule, precum şi materiale consumabile de lucru pentru subiectele abordate conform agendei (materialele vor fi distribuite în funcţie de preferinţele participanţilor: ulei, acrilice, acuarele, pânză pe şasiu, cartoane grunduite, hârtie de acuarelă, bloc notes pentru crochiuri, creioane, radiere şi rotring-uri pentru grafică).

Înscrierea se va finaliza prin completarea unui formular de înscriere ce va fi transmis celor admişi, şi se va remite completat, prin email. Termenul limită pentru trimiterea formularului de înscriere este de 10 iulie 2010.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa tabaradecreatie.wordpress.com sau o puteţi contacta pe Luminiţa Raţiu de la Asociaţia Asistenţă – Educare – Reprezentare la telefon 0788684935.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Stiri, Pictura
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com