Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.09.2008

Seară cu scurtmetraje

Miercuri, 24 septembrie 2008, de la ora 19:00, la sediul Institutului Cultural Român din Bucureşti va avea loc avanpremiera scurtmetrajelor “Megatron” (regia: Marian Crişan), “Joi” (regia: Hadrian Marcu) şi “Bricostory” (regia: Andreea Păduraru). Seara de film va avea loc în prezenţa celor trei regizori.“Megatron” a fost realizat în 2008 şi are o durată de 15 minute. A obţinut Palme D’or pentru scurtmetraj la Cannes 2008. Este ziua de naştere a lui Maxim care împlineşte 8 ani. Împreună cu mama lui, cei doi locuiesc într-un sat aflat destul de departe de oraş. De ziua lui, mama îl duce la McDonald’s. Personajele sunt interpretate de Gabriela Crişu şi Maxim Adrian Strinu.

“Joi” este un film de 30 de minute, realizat în 2007. Ea e o muncitoare oarecare dintr-o fabrică de prosoape. La sfârşitul unei zile de lucru, acceptă invitaţia unui coleg de a o conduce acasă. Când ajung la destinaţie, el intră în casă şi fac sex. În ciuda acestui lucru, între ei nu se creează nicio conexiune şi nimic serios nu pare să iasă din întâlnirea lor. Astfel că fiecare petrece noaptea separat. Încă o zi de joi care ar fi putut fi diferită, dar nu a fost.

“Bricostory” este un curtmetraj de 21 de minute, realizat în 2007. Ana şi Paul, un tânăr cuplu, merg în timpul pauzei de serviciu la un magazin de amenajări interioare. Într-o încercare de a-l face pe Paul gelos, Ana se împrieteneşte cu Robert, un angajat al magazinului.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Cinema de arta
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com