Galeria de Arta

arta pentru tine

  28.08.2007

Pictori de azi la Balcic – ediţia a patra

Joi, 30 august, ora 19:00 are loc vernisajul expoziţiei “Pictori de azi la Balcic”, găzduită de Muzeul de Artă din Constanţa. Expoziţia reuneşte cele mai bune lucrări realizate în prima tabăra de creaţie din cadrul ediţiei a patra a proiectului “Pictori de azi la Balcic”.

Nouă artişti valoroşi şi tot atâtea perspective asupra Balcicului, o suită de armonii cromatice, un mit interbelic readus la viaţă, o paralelă între Balcicul de altădată şi cel contemporan – toate acestea vă aşteaptă să le descoperiţi şi să vă bucuraţi de ele.

Pe lângă organizatori şi artişti, la vernisaj vor fi prezenţi reprezentanţi ai presei din Constanţa, oameni de cultură şi exponenţi ai mediului de afaceri. Scurta prezentare a proiectului şi inaugurarea expoziţiei vor fi urmate de un vin d’honneur.

Proiectul “Pictori de azi la Balcic” a fost iniţiat în 2004 de pictoriţa Marilena Murariu. Cele patru ediţii de până acum au inclus tabere de creaţie la Balcic, editarea cataloagelor proiectului, mese rotunde cu tematică artistică, expoziţii în ţară şi numeroase circuite culturale la care au luat parte artişti, critici de artă, muzeografi, oameni de cultură şi iubitori de artă.

Expoziţia va putea fi vizitată la sediul Muzeului de Artă din Constanţa (Bulevardul Tomis, numerele 82-84) în perioada 30 august - 20 septembrie. Accesul este permis zilnic, între orele 9:00- 20:00.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Pictura, Muzee, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com