Galeria de Arta

arta pentru tine

  24.05.2013

Noaptea Albă a Galeriilor 2013

Vineri, 24 mai 2013, Noaptea Albă a Galeriilor propune un nou traseu în harta nocturnă a evenimentelor de artă contemporană din București. 26 de galerii și 29 de spații alternative marchează un program variat în care publicul este invitat să participe la vernisaje ale unor artiști prezentați în premieră, o producție specială în locația NAG, demonstrații artistice, performance-uri, instalații audio – video, inaugurarea unor noi locații și lansarea unor proiecte care sperăm că vor deveni puncte de reper în promovarea artei contemporane românești.

Noaptea Albă a Galeriilor 2013

Pentru prima oară NAG pune la dispoziție și aplicații IOS și Android, structura acestora va ajuta atât la navigarea cu ușurință în harta galeriilor, cât și la localizarea în oraș a fiecărui participant din programul NAG cu ajutorul unor coduri QR specifice. Aceste coduri vor fi amplasate în oraș, în zonele centrale (Victoriei, Romană, Universitate, Unirii), ele indicând precis cele mai apropiate galerii și harta zonei pentru a le localiza.

Programul detaliat și harta galeriilor vor fi prezente în toate locațiile participante, iar de pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro se poate descărca formatul printabil.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com