Galeria de Arta

arta pentru tine

  7.06.2011

Noaptea Albă a Galeriilor 2011

Cincizeci și cinci de galerii și spații alternative din București și douăsprezece din Cluj participă vineri, 10 iunie 2011, la cea de-a cincea ediție a Nopții Albe a Galeriilor.

Diversitatea evenimentelor și a spaţiilpr cuprinse în programul NAG a devenit deja un lucru obișnuit pentru public. Expoziții, performance-uri, audiții, concerte, expoziții de street-art prezentate în galerii deja consacrate, în galerii nou înființate, spații alternative sau instituții transformate pentru o noapte într-o galerie de artă, toate acestea formează un program efervescent și dinamic care promovează arta contemporană și tinerii artiști români.

Bicicleta este și în acest an prietena traseului NAG#5. Cicloteque și Asociația Green Revolution oferă publicului NAG biciclete gratuit.

Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor - NAG#5 realizat de către Asociația Ephemair, este un proiect cultural susținut de Ministerul Culturii și Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank și cu susținerea partenerilor: MNAC, CICLOTEQUE. Asociația Green Revolution și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Programul și harta NAG#5 le puteti găsi în format downloadabil pe www.noapteagaleriilor.ro, în suplimentul special 24FUN și în spaţiile participante la acest eveniment.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com