Galeria de Arta

arta pentru tine

  24.02.2014

Interface Culture Lab - între Artă, Tehnologie şi Ştiinţă

Cei care au un proiect creativ la intersecția dintre artă, știință și tehnologie sunt invitaţi pe 7 martie 2014, în intervalul orar 11:00-14:00, la Victoria Art Center din București (Calea Victoriei 12 C) pentru a-i cunoaşte pe câțiva dintre coordonatorii Interface Culture Lab din Linz: prof. dr. Christa Sommerer, prof. Martin Kaltenbrunner, mag. art. Michaela Ortner și mag. art. Reinhart Gupfinger.

Cursurile programului de masterat Interface Culture Lab de la Universitatea de Artă și Design din Linz se situează la intersecția artei, cercetării științifice și aplicate și designului, încurajând forme experimentale de interacțiune om-mașină, om-om și mașină-mașină. De la lansarea din 2004 și până în prezent, în cadrul programului au fost dezvoltate aproximativ 100 de proiecte interactive. Multe dintre acestea au fost prezentate în cadrul Ars Electronica, precum și în alte expoziții internaționale.

Întâlnirea se va concentra pe prezentări de proiecte ale studenților și discuții aplicate pornind de la acestea. Proiectul prezentat poate fi în orice stadiu de lucru, de la schiță la final și poate lua orice formă de prezentare (online, documentare video, ppt, fotografii, schițe, obiectul în sine etc). Scopul este acela de a schimba idei
și de a primi feedback de la specialiști în arta interactivă, fără presiunea notelor sau a evaluării.

Pentru a vă prezenta proiectul, puteţi scrie la office@artvictoria.ro

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com