Galeria de Arta

arta pentru tine

  2.06.2011

Fotogeografica 2011

Vineri, 3 iunie 2011, de la ora 18:00, în holul Muzeului de Istorie al Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu) are loc vernisajul Salonului Naţional de Fotografie Fotogeografica, ediţia a XV-a.

Salonul este deschis spre vizitare în perioada 3-24 iunie 2011 şi reuneşte un număr de 50 participanţi din toată ţara. Intrarea este liberă. Tema acestei ediţii a fost “Natura, cultura, tradiţiile şi obiceiurile româneşti”.

Cu un palmares de 15 ani, Fotogeografica reprezintă cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul fotografiei, adresată exclusiv tineretului. Pe parcursul timpului, la Fotogeografica s-au înscris peste 3000 de concurenţi din toată ţara cu un număr de peste 10.000 de fotografii. Ultimele 5 ediţii au beneficiat, de asemenea, de editarea unui catalog în care au fost tipărite cele mai bune lucrări ale anului.

Proiectul este derulat de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti prin Clubul Studenţesc de Artă Fotografică şi UNESCO ProNatura, având ca parteneri pe Alpinet, ZITEC, National Geographic Romania şi Muzeul de Istorie al Municipiului Bucureşti.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.fotogeografica.ro.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com