Galeria de Arta

arta pentru tine

  23.02.2010

fair 4 art

Cu numai 5 lei intrarea, “Atelier 35” şi “Art Affair” vă invită în perioada 27 - 28 februarie 2010, între orele 11:00 - 20:00 la “fair 4 art”. Este primul târg de handmade – campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea unui proiect cultural în cadrul galeriei “Atelier 35“, şi anume o bibliotecă de artă contemporană.

Vă veţi întâlni cu designerii Virginia Toma, Biba Bijoux, Buburuze, Alina Panait, Mima, Gentile Silviei, Republic of Tutu, Choose a concept, ArtizArt, Volmer Design, Artisan Nature şi alţii. Veţi putea cunoaşte echipa “Art Affair” şi participa la concursuri cu premii în accesorii. Va exista un centru de informare pentru a vă oferi toate detaliile campaniei Art Affair.

Târgul va acţiona ca o platformă de prezentare a proiectului bibliotecii, făcând astfel iniţiativa vizibilă pentru un public mai larg.

Taxa de participare împreună cu suma integrală scoasă din vânzarea biletelor de intrare se vor aduna pentru achiziţionarea fondului de carte şi reviste necesare acestei biblioteci.

Obiectivul este crearea unei biblioteci cu acces public, cu o bază consistentă şi actuală în direcţia artei contemporane. Revistele şi publicaţiile internaţionale de artă vor fi puse la dispoziţie în fiecare lună, fiind astfel mereu în actualitate.

Este importantă construirea acestei platforme, pentru a putea avea resurse culturale de actualitate. Proiectul lansează o idee constructivă, practică şi necesară unei vieţi culturale şi urbane “normale”.

Biblioteca are avantajul poziţionării privilegiate pe harta Bucureştiului, funcţionând chiar în incinta galeriei Atelier 35, astfel fiind la îndemână unui public mai mare prin accesibilitatea ei.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com