Galeria de Arta

arta pentru tine

  26.06.2012

Expoziţie de grup - 2012

Atelierul de creaţie Sultana organizează, în perioada 28 iunie – 4 iulie 2012, o “Expoziţie de grup – 2012″. Vernisajul are loc joi, 28 iunie, de la ora 18:00. Pe simezele Atelierului vor putea fi admirate lucrări de grafică şi pictură ce aparţin participanţilor la “Atelierele de creaţie pentru Adulţi” în perioada primăvară-vară 2012.

Afis

Rodica Sultana explică: “Evenimentul reprezintă o continuitate a exerciţiului plastic conceput de Atelier, prin îmbinarea atitudinii de relaxare prin culoare cu forme mai avansate de artă ca hobby, având ca finalitate redescoperirea personalităţii individuale.
Porţile Atelierului sunt permanent deschise pentru orice iubitor de frumos şi artă, care are pur şi simplu dorinţa de a încerca să se exprime plastic. Mulţi dintre actualii cursanţi nu au avut îndrăzneala de a păşi într-un atelier, tocmai pentru că nu aveau încredere în ceea ce ar putea compune. Atelierul Sultana nu face alceva decât să completeze fiecăruia în parte un registru de lucrări care să le dea încredere în sine, demonstrând că arta nu reprezintă un monopol al cuiva.”

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Pictura, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com