Galeria de Arta

arta pentru tine

  9.10.2013

Bienala Internaţională de Ceramică Cluj

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Fundaţia Ceramart şi Asociaţia Ceramics Now inaugurează prima ediţie a Bienalei Internaţionale de Ceramică Cluj, miercuri, 9 octombrie 2013, ora 18:00, la Muzeul de Artă Cluj-Napoca (Piaţa Unirii 30). Expoziţia poate fi vizitată în perioada 9 octombrie - 3 noiembrie 2013.

Rafa Perez

Lucrare de Rafa Perez


Bienala Internaţională de Ceramică Cluj reprezintă prima manifestare de anvergură internaţională din România în domeniul ceramicii contemporane. Organizată de Fundaţia Ceramart, Asociaţia Ceramics Now, Muzeul de Artă Cluj-Napoca şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, cu sprijinul Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca, bienala prezintă lucrările a 150 artişti din 45 de ţări. Dintre aceştia, 110 sunt prezentaţi în Competiţia internaţională care este jurizată de 7 artişti şi manageri culturali.

Velimir Vukicevic

Lucrare de Velimir Vukicevic

În cadrul bienalei este organizată a 9-a ediţie a Simpozionului Internaţional “Ceramica între Tradiţie şi Contemporaneitate”, eveniment care creează cadrul unor dezbateri teoretice, schimburi de experienţă şi acţiuni cu caracter de informare a publicului larg despre tendinţele contemporane ale domeniului ceramicii. Simpozionul se desfăşoară la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, în zilele de 9 şi 10 octombrie, în intervalul orar 11:00-17:00.

În cadrul unui program educaţional sunt organizate vizite ghidate ale bienalei prin programare la office@ceramicsbiennale.com

Razvan Chisu

Lucrare de Răzvan Chişu

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com