Galeria de Arta

arta pentru tine

  1.12.2009

Bienala Intercontinentală de Grafică Mică 2010

Fundaţia „Inter-Art” Aiud şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud organizează, începând din anul 2006, Bienala Intercontinentală de Grafică Mică “Inter-Art” Aiud.

Bienala propune o nouă tradiţie pentru Aiud ca oraş al artelor, şi aduce o premieră în ce priveşte definiţia de intercontinental, organizatorii dorind participarea artiştilor de pe toate continentele şi să compartimenteze evenimentul în patru segmente reprezentând patru zone geografice care includ toate continentele lumii: Europa, America de Nord şi Sud, Asia, Africa şi Oceania. Se vor organiza patru expoziţii în patru locaţii diferite în perioada 24 - 26 septembrie 2010.

Condiţii de participare:

Se acceptă lucrări pe următoarele secţiuni:

• grafică multiplicată (tipărituri clasice în original :aquaforte, ac rece, colografie, linogravură, xilogravură, litografie etc.)
• grafică unicat (desen cărbune, tuş, monotipie etc.)
• grafică pe computer (trimisă tipărită prin poştă)

Trebuie specificat în formularul de înscriere secţiunea pentru care se trimite lucrarea. Dimensiunea maximă acceptată este A4 (21 x 29,7 cm | 8,26 x 11,69 inch)

Llucrările se trimit neînrămate pe adresa:

Fundaţia „Inter-Art” Aiud / Ştefan Balog
515200 - Aiud, C.P. 40 / Judeţul Alba, Romania

Fiecare participant trebuie să completeze formularul de înscriere, care se poate descărca de la pe www.inter-art.ro sau se poate solicita prin e-mail de la adresa info@inter-art.ro

Lucrările se returnează la cererea artistului după un an calendaristic de la data bienalei. În această perioadă expoziţia va fi redeschisă în mai multe locaţii din România.

Artiştii care vor să îşi doneze lucrările organizatorilor pot specifica acest lucru în formularul de înscriere. Aceste lucrări vor intra în patrimoniul Muzeului de Artă Contemporană „Inter-Art” din Aiud.

Data limită de participare: 15 august 2010, orele 12:00 (lucrările sosite până la această dată).

Un juriu va acorda Premiul Special „Inter-Art”, Locul I, II şi III. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a publica lucrările intrate în expoziţie. Fiecare artist acceptat va primi documentaţia despre expoziţie.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com