Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.02.2011

Activităţi pentru elevi la Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA din Sibiu oferă elevilor şi cadrelor didactice o serie de activităţi dedicate sosirii primăverii, reînnoirii naturii şi îmbogăţirii sufleteşti.

Astfel, începând din 22 februarie 2011, Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Săsească „Emil Sigerus” a pregătit o activitate specială în cadrul expoziţiei „Obiceiul Lolelor din Agnita”, copiii beneficiind de ghidaj gratuit atât în limba germană, cât şi în limba română, şi vor putea completa un mini-chestionar, iar în data de 9 martie 2011, la ora 12:00 se va desfăşura o tombola, ei având posibilitatea să câştige 3 cărţi în limba germană cu titlul “Wer bist du? Die Urzelmaske im Agnetheln” (“Cine eşti tu? Masca Lolelor din Agnita”), broşuri “Valea Hârtibaciului”, vederi, pliante şi afişe.

În data de 24 februarie 2011, la ora 12:00, Muzeul ASTRA sărbătoreşte Dragobetele prin recitaluri de poezie şi muzică oferite de actori ai Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu şi elevi ai Liceului de Artă din Sibiu, clasa doamnei profesoare Kalman Emese, iar elevii “Cercului de Tradiţii şi Obiceiuri Populare din Mărginimea Sibiului” – Cristian – coordonaţi de profesor Ioan Chiş, vor prezenta o scenetă cu titlul “Dor de Dragobete”.

De asemenea, Cabinetul de Pedagogie Muzeală desfăşoară în această perioadă Atelierul de Confecţionat Mărţişoare, pregătindu-i pe cei mici pentru întâmpinarea Zilelor de 1 şi 8 Martie.

Pentru înscrieri la evenimente, puteţi contacta Departamentul Marketing, Turism şi Pedagogie Muzeală din cadrul CNM ASTRA la tel: 0269-218040/0751166545 sau la e-mail educatie@muzeulastra.com

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com