Galeria de Arta

arta pentru tine

  29.10.2007

flauntR

Există numeroase programe de procesare a imaginilor, însă site-ul flauntR vine cu o abordare nouă. Este vorba despre câteva aplicaţii online, disponibile gratuit şi uşor de folosit, ceea ce le face atractive în special pentru începători.

Aplicaţia photostylR permite prelucrarea imaginilor prin aplicarea unor efecte mai mult sau mai puţin sofisticate. Acestea pot fi rame, texturi, distorsionări, efecte de lumină şi culoare. Rezultatele variază de la o aparentă joacă de copil până la valenţe artistice. Posibilităţile sunt numeroase, însă pentru a obţine rezultate cu adevărat reuşite este nevoie de răbdare pentru a experimenta şi puţin talent pentru a alege un efect care chiar se potriveşte cu imaginea.

Aplicaţia photoeditR este o aplicaţia clasică de corectare a fotografiilor şi de aplicare a unor efecte de bază, dar are avantajul că este disponibilă de oriunde există o conexiune la internet, fără a fi necesară o instalare.

Aplicaţia photoprofilR permite ajustarea rapidă a fotografiilor, astfel încât să se încadreze bine în paginile cu profilul personal de pe diferite site-uri.

Pentru o funcţionare corectă, rezoluţia afişajului trebuie să fie de cel puţin 1024×768 pixeli.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Resurse
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com