Galeria de Arta

arta pentru tine

  21.06.2010

Chicago-Bucureşti: O conversaţie despre public, artă şi colaborare

În perioada 29-30 iunie 2010, între orele 10:00-17:00, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană are loc workshopul “Chicago-Bucureşti: O conversaţie despre public, artă şi colaborare”. Acesta este susţinut de Ellen Rothenberg şi Delia Popa. În completarea ideilor dezbătute în cadrul workshopului, pe data de 30 iunie, la ora 19:00, Ellen Rothenberg va face o prezentare a lucrărilor sale.

Studenţi şi alţi participanţi entuziaşti din domenii precum artă, arhitectură, design, psihologie, economie, ştiinţe sociale şi nu numai, vor lucra împreună la câte un proiect creativ de echipă, urmând exemple ale unor grupări artistice din Chicago.

Ellen Rothenberg este artist vizual şi profesoară la School of the Art Institute of Chicago, în Chicago, Statele Unite. Proiectele ei publice sunt inspirate de mişcări sociale, politică şi istorie. Mai multe informaţii pe www.ellenrothenberg.com.

Delia Popa este un artist vizual care a făcut studii masterale la School of the Art Institute of Chicago şi care încorporează diferite tipuri de colaborări în lucrările sale. Mai multe informaţii pe www.deliapopa.com.

Acesta este un workshop gratuit pentru toţi participanţii, iar înscrierea se face prin e-mail la info@mnac.ro sau delianapopa@gmail.com sau la nr. de telefon 0720 946 658. Locurile sunt limitate şi sunt necesare cunoştinţe de engleză.

Organizator este Muzeul Naţional de Artă Contemporană (Palatul Parlamentului, intrarea prin Calea 13 Septembrie), cu sprijinul Centrului Cultural American şi School of the Art Institute of Chicago (SAIC).

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Lectii, Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com