Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.08.2012

Baza moriştii și cea a celor patru broaşte

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” aşteptă copiii în perioada 20 – 24 august 2012, să pornească alături de instructori și specialiștii zoologi într-o nouă experiență de însușire a tehnicii plierii hârtiei.

Atelierul își propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani, și dezvoltarea prin joacă a atenției la detalii, îmbunătățirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează “Baza moriștii și cea a celor patru broaște” și este dedicat realizării de moriști, titireze, bărci, animale şi decoraţiuni ce pornesc de la acest model de bază.

Noutatea acestor ateliere constă în aceea că sunt mixte, cu o parte de zoologie și alta de origami. Atât copiii, cât și părinții sau bunicii se pot înscrie la curs, petrecând astfel o parte a timpului împreună, într-o activitate relaxantă și distractivă care nu necesită nicio aptitudine înnăscută.

Modulul este structurat în 5 sedinţe, de luni până vineri, de la orele 14:30 la 16:00 şi este susţinut de către instructorul origami Bogdan Petcu.

Costurile de participare sunt de 150 lei/copil pentru 5 ateliere. Înscrierile de participare se fac în limita a 14 locuri, la adresa de e-mail florentinap@antipa.ro

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Origami
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com