Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.06.2010

Arhitectura grădinii

Ce poate fi mai frumos decât să te odihneşti activ, în aer liber, amenajând rondurile de flori din grădină?! Cursul Eurocor de Arhitectura grădinii te poate ajuta să combaţi sedentarismul şi chiar stresul, fiind util întregii familii. Poţi afla mai multe despre hobby-ul tău şi chiar poţi transforma această preocupare într-o profesie care să-ţi aducă venituri suplimentare.

Urmând cursul Eurocor de Arhitectura grădinii, poţi învăţa despre proiectarea, execuţia şi întreţinerea suprafeţelor plantate cu diverse tipuri de flori, cum se asortează diverse ronduri de flori, cum se construiesc şi se întreţin bazinele ornamentale cu apă sau mini-cascadele, cum se alege mobilierul de grădină sau pavajul potrivit.

Avantaje:
1. Studiezi comod, în ritmul propriu, când şi unde doreşti.
2. Începi de la 0. Pentru a urma acest curs nu ai nevoie de cunoştinţe anterioare.
3. Caietele de curs, realizate în condiţii grafice deosebite, conţin numeroase exemple şi imagini ilustrative.
4. Te vei familiariza treptat cu toate elementele specifice acestui domeniu. La sfârşitul cursului vei putea realiza spaţii verzi unice, adevărate grădini de poveste.
5. Beneficiezi de sprijinul gratuit al unui profesor personal, care te va asista pe toată durata cursului.

Înscrierile se fac online completând formularul de înregistrare de la adresa www.eurocor.ro/inscriere_online.php.

Intstitutul Eurocor este filiala Şcolii Europene de Cursuri prin Corespondenţă (ESCC), cu sediul central în Olanda, cea mai importantă şcoală europeană specializată în această formă de instruire, prezentă în 7 ţări din Europa şi Asia. În prezent, mai mult de 850.000 de cursanţi din întreaga lume primesc în fiecare lună pachetul de curs, iar îndrumarea acestora se realizează în fiecare ţară numai cu ajutorul specialiştilor în domeniu. Şi în România, peste 160.000 de persoane din toată ţara au ales să-şi dezvolte pregătirea profesională sau să înveţe o limbă străină cu Eurocor.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Lectii, Stiri, Gradini
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com