Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.11.2007

Spiritul toamnei

Denis Collette este un grafician canadian, care îşi desfăşoară activitatea în propria firmă de branding, design şi comunicare. Are o pasiune deosebită pentru frumuseţea sălbatică a naturii, pe care se bucură să o simtă pătrunzător.

Artistul spune: “Pentru mine, arta fotografică este o mare experienţă metafizică şi meditativă. Raiul are un drum: Drumul Luminii. Dis-de-dimineaţă, în fiecare zi, urmez lumina, plimbându-mă de-a lungul malulului râului sălbatic, pe mica mea bucăţică de lume. Petrec momente extraordinare şi-mi las simţămintele să iasă la iveală. Nu fotografiez cu ochii. Fotografiez cu inima. Eu însumi devin râul.”

Toamna, natura capătă culori fascinante. Îi place să o surprindă prin aceste culori, fără a da importanţă formelor. De fapt, chiar preferă să le dilueze în apa râului. Spiritul toamnei se găseşte chiar în acest amestec şi oricine îl poate simţi în fotografiile lui Denis Collette.

 
 

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Fotografie
2 comentarii

Alte articole pe subiecte similare

2 comentarii »

  1. :)
    Frumoasă lume avem.

    Comentariu de Iulia Musat | 23.11.2007

  2. Breath taking… Iar omul acesta nu-i doar raul, ci si frunzele, pomii, cerurile acestea de frumusete facuta scrum si recreata din ea insasi.

    Comentariu de Alina Anghel-Holban | 23.11.2007

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com