Galeria de Arta

arta pentru tine

  19.10.2011

Măşti pentru micii artişti

TopJucarii.ro este, după cum îi sugerează şi numele, un magazin online cu jucării pentru cei mici. În oferta destul de variată, se remarcă şi categoria Artă şi Îndemânare, destinată dezvoltării creativităţii şi abilităţilor practice ale copiilor, încă de la cele mai fragede vârste.

Masca

De exemplu, setul “Paint your own mask” (”Pictează-ţi propria mască”) conţine tot ce trebuie pentru a realiza 3 măşti originale, prin aplicarea culorilor incluse (12 acuarele), dar şi a cleiului sclipitor. Copilul poate da frâu liber imaginaţiei sau poate primi o direcţionare tematică: Halloween, Crăciun, aniversare, jocuri cu personaje şi aşa mai departe.

Un astfel de proces de creaţie se poate se constitui într-o experienţă plăcută în familie ori în cadrul unor activităţi educative în grupuri de copii (grădiniţe, şcoli etc). Dezvoltarea simţului artistic, a creativităţii în general, este deosebit de importantă la vârste mici, contribuind la o dezvoltare armonioasă şi la atingerea potenţialului fiecărui copil.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Diverse
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com